Dolphin Love: En stemningsfuld aften med masser af kærlighed – og delfiner!

Der var ikke mangel på hverken øl, stemning, kærlighed eller delfiner hos Xenodoxia, weekenden d. 15. – 16. september! Her afholdt vi nemlig udstillingen “Dolphin Love”, som var en stemningsfuld og performativ one-painting exhibition.

 

Projektet var kommet i stand via Xenodoxias kreative netværk,  Xenodoxia Academy. Her havde en af vores medlemmer kontaktet os for at bede om sparring og hjælp til at realisere et projekt, hun længe havde gået og drømt om.

Udstillingen var udformet som et undervands-agtigt univers, hvor musik og lys støttede op om det enorme billede, der var i centrum for udstillingen. Derudover var der tilføjet forskellige sanselige elementer som fx sea food i flere former, samt lækre specialøl med en custom designet etikette (med et billede af udstillingens værk), som vi fik sponsoreret fra Min-Vin.

I denne uge på Subliminal vil vi gerne invitere dig ind i weekendens stemning via et udvalg af billeder fra udstillingen. Husk også at kigge forbi vores oktober-udstilling, LINJEN som du kan læse mere om her.

 

Rigtig god fornøjelse!

Getting ready!

Delfinøl fra Min-Vin

Stemningsfuld lyssætning

Tag del i udstillingen - og Xenodoxia Academy